Ένα ταξίδι στο χρόνο…

Εμπιστευτείτε μας για την πραγματοποίηση εκθέσεων ζωγραφικής, αγιογραφίας, γλυπτικής, καθώς και φωτογραφίας

επικοινωνήστε
μαζί μας

τηλέφωνο
2310 385651, 385654
email
vourgoutzir@piraeusbank.gr
διεύθυνση
Κατούνη 12-14,
546 25, Θεσσαλονίκη

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

Απέναντι από την κεντρική είσοδο του Λιμένος Θεσσαλονίκης βρίσκεται η οδός Κατούνη, και σε απόσταση 100 μέτρων είναι το Συνεδριακό Κέντρο Τράπεζας Πειραιώς.

Ιστοσελίδα: http://www.thpa.gr/

Κινείστε στην οδό Γεωργικής Σχολής με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη. Χωρίς να αλλάξετε κατεύθυνση διασχίζετε τις οδούς Ε. Αντίστασης, Β. Όλγας και Β. Γεωργίου.

Όταν φτάσετε στην πλατεία Χ.Α.Ν.Θ. στρίβετε αριστερά στην οδό Τσιμισκή. Μόλις φτάσετε στη διασταύρωση των οδών Τσιμισκή και Ι. Δραγούμη, στρίβετε αριστερά, για να βρεθείτε στην Πλατεία Ελευθερίας.

Στο πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας αφήνετε το αυτοκίνητό σας. Απέναντι από το πάρκινγκ, είναι ο πεζόδρομος της οδού Μητροπόλεως, που οδηγεί στην οδό Κατούνη, όπου, στρίβοντας δεξιά, θα συναντήσετε το Συνεδριακό Κέντρο Τράπεζας Πειραιώς. 

Ιστοσελίδα: http://www.airport-thessaloniki.com

Από τον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό Θεσσαλονίκης: Αν επιλέξετε τη γραμμή 3 του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ), θα αποβιβαστείτε στην στάση «Βενιζέλου», δίπλα στην πλατεία Ελευθερίας. Από εκεί, συνεχίζετε στον πεζόδρομο της οδού Μητροπόλεως, που οδηγεί στην οδό Κατούνη, όπου, στρίβοντας δεξιά, θα συναντήσετε το Συνεδριακό Κέντρο Τράπεζας Πειραιώς. 

Ιστοσελίδα: http://www.ose.gr/