Στοιχεία Πρόσβασης

Από την Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης

Κινείστε στην Εθνική Οδό μέχρι να βρεθείτε στην πλατεία Βαρδαρίου. Θα προχωρήσετε ευθεία, στην οδό Εγνατίας και περίπου μετά από 100 μ., στρίβετε δεξιά στην οδό Ίωνος Δραγούμη. Θα προχωρήσετε ευθεία, θα περάσετε τη διασταύρωση Ι.Δραγούμη – Τσιμισκή και περίπου 50 μ. μετά, φτάνετε στην γωνία Μητροπόλεως και Κατούνη, που βρίσκεται στην πλατεία Ελευθερίας. Στην πλατεία Ελευθερίας υπάρχει πάρκινγκ για το αυτοκίνητό σας. Απέναντι από το πάρκινγκ, είναι ο πεζόδρομος της οδού Μητροπόλεως, που οδηγεί στην οδό Κατούνη, όπου, στρίβοντας δεξιά, θα συναντήσετε το Συνεδριακό Κέντρο Τράπεζας Πειραιώς.


Από το αεροδρόμιο "Μακεδονία"


Κινείστε στην οδό Γεωργικής Σχολής με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη. Χωρίς να αλλάξετε κατεύθυνση διασχίζετε τις οδούς Ε. Αντίστασης, Β. Όλγας και Β. Γεωργίου. Όταν φτάσετε στην πλατεία Χ.Α.Ν.Θ. στρίβετε αριστερά στην οδό Τσιμισκή. Μόλις φτάσετε στη διασταύρωση των οδών Τσιμισκή και Ι. Δραγούμη, στρίβετε αριστερά, για να βρεθείτε στην Πλατεία Ελευθερίας. Στο πάρκινγκ της πλατείας Ελευθερίας αφήνετε το αυτοκίνητό σας. Απέναντι από το πάρκινγκ, είναι ο πεζόδρομος της οδού Μητροπόλεως, που οδηγεί στην οδό Κατούνη, όπου, στρίβοντας δεξιά, θα συναντήσετε το Συνεδριακό Κέντρο Τράπεζας Πειραιώς.


Από τον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό Θεσσαλονίκης


Αν επιλέξετε τη γραμμή 3 του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ), θα αποβιβαστείτε στην στάση «Βενιζέλου», δίπλα στην πλατεία Ελευθερίας. Από εκεί, συνεχίζετε στον πεζόδρομο της οδού Μητροπόλεως, που οδηγεί στην οδό Κατούνη, όπου, στρίβοντας δεξιά, θα συναντήσετε το Συνεδριακό Κέντρο Τράπεζας Πειραιώς.


Από τον Λιμένα Θεσσαλονίκης


Απέναντι από την κεντρική είσοδο του Λιμένος Θεσσαλονίκης βρίσκεται η οδός Κατούνη, και σε απόσταση 100 μέτρων είναι το Συνεδριακό Κέντρο Τράπεζας Πειραιώς.


Πρόσθετες πληροφορίες:


Σε απόσταση 20 μέτρων από το Συνεδριακό Κέντρο Τράπεζας Πειραιώς, επί της πλατείας Ελευθερίας, βρίσκεται ο σταθμός του ΟΑΣΘ, από τον οποίο ξεκινούν και τερματίζουν τα δρομολόγιά τους τα λεωφορεία όλων των γραμμών προς ανατολική Θεσσαλονίκη και Άνω πόλη.

Μπορείτε να επιλέξετε τις γραμμές 5, 6 ή 33, να αποβιβαστείτε στη στάση «Λευκού Πύργου» και από εκεί, μπορείτε να επιβιβαστείτε στην «Πολιτιστική Γραμμή» αρ. 50 του Ο.Α.Σ.Θ. και να περιηγηθείτε για 50 λεπτά στη διαδρομή «Ιστορία της Θεσσαλονίκης» με στάσεις στα πολυάριθμα ιστορικά μνημεία, που αποτυπώνουν τη μακραίωνη ιστορία της, από τους αρχαίους, ελληνιστικούς, ρωμαϊκούς και βυζαντινούς χρόνους μέχρι σήμερα.

Χάρτης Περιοχής