ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παιδικά χωριά SOS Ελλάδος - Επιστημονική ημερίδα

Την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012, ώρες 09:30 - 15:00, θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο της Τράπεζας Πειραιώς, επιστημονική ημερίδα που διοργανώνουν τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος, με θέμα " Κοινωνία σε κρίση - Κοινωνία Αλληλεγγύης".
δείτε περισσότερα
ΕΛΕΠΑΠ

Ιατρική διημερίδα της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας & Αποκατάστασης Αναπήρων Παίδων (ΕΛΕΠΑΠ)

Ιατρική διημερίδα της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας & Αποκατάστασης Αναπήρων Παίδων (ΕΛΕΠΑΠ), με θέμα: “Children & Adults SPASTIC MOVEMENT DISORDERS”, 19-20 Οκτωβρίου 2012, Συνεδριακό Κέντρο Τράπεζας Πειραιώς.
δείτε περισσότερα

Θεματικοί κύκλοι σεμιναρίων της ΠΕΕΒΕ

Η Πολιτιστική Εταιρεία Επιχειρηματιών Βορείου Ελλάδος, αναπτύσσοντας τις δράσεις της με σκοπό την παρέμβαση και προσφορά στην πολιτιστική ζωή της Θεσσαλονίκης, συνεχίζει τους μικρούς αυτοτελείς θεματικούς κύκλους σεμιναρίων που στοχεύουν να φέρουν κοντά το κοινό της πόλης με ειδήμονες των γραμμάτων και των τεχνών.
δείτε περισσότερα

Έκθεση του Συλλόγου Ζωγράφων Θεσσαλονίκης & Βορ. Ελλάδος

Τον Μάρτιο 2012 πραγματοποιήθηκε, στο Συνεδριακό Κέντρο της Τράπεζας Πειραιώς στη Θεσσαλονίκη, έκθεση ζωγραφικής και αγιογραφίας του Συλλόγου Ζωγράφων Θεσσαλονίκης & Βορείου Ελλάδος, με θέμα «Η Θεσσαλονίκη χθες και σήμερα…».

δείτε περισσότερα

Η κρίση με Χρώματα, Μορφές και Σχήματα

H 5η Σύγχρονη Εικαστική Συνάντηση Bazaarts Fine Art Exhibitions με τίτλο «Η κρίση με Χρώματα, Μορφές και Σχήματα» πραγματοποιήθηκε από 18 έως 29 Απριλίου 2012, στο Συνεδριακό Κέντρο της Τράπεζας Πειραιώς (Κατούνη 12-14, Λαδάδικα Θεσσαλονίκης) .
δείτε περισσότερα

handmade bazaar

Το χρονικό διάστημα 30 Μαρτίου - 1 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στους εκθεσιακούς χώρους του Συνεδριακού Κέντρου της Τράπεζας Πειραιώς το 2ο τριήμερο handmade bazaar, με χειροποίητες κατασκευές, κοσμήματα και έργα τέχνης
δείτε περισσότερα

Μικρά φωτοβολταϊκά για μείωση του ηλεκτρικού κόστους των αγροτών

Στις 27 και 28 Μαρτίου 2012 πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Συνεδριακού Κέντρου της Τράπεζας Πειραιώς το διεθνές συνέδριο με θέμα “Post-Fire Forest Management in Southern Europe”, που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Δασικών Ερευνών  (Εθνικό Ίδρυμα Αγροτικής Έρευνας).

δείτε περισσότερα